Cyklodoplnky

VYŤAŽTE ZO SVOJHO ELEKTROBICYKLA ČO NAJVIAC

 

Ak ste už prešli prvou fázou a zoznámili ste sa so svojím novým elektrobicyklom Kellys, je načase skontrolovať si „povinnú výbavu“. Cyklo doplnky vám spríjemnia jazdu, ale postarajú sa tiež o to, aby ste boli v bezpečí a mali prehľad o detailoch svojej jazdy.

Chýbať by vám nemali ani maličkosti akými sú napríklad:

  • Brašne
  • Rôzne držiaky
  • Chrániče
  • Košíky
  • Osvetlenie
  • Zvončeky

Postarajte sa o svoju bezpečnosť

Kvalitná helma, rukavice či ruksak s množstvom doplnkov, medzi ktorými by nemali chýbať držiak na prilbu, oddelenie na vodný vak na dlhé cesty, viaceré vnútorné vrecká pre lepšiu organizáciu vecí, prípadné vrecko na okuliare, bedrové popruhy a v prípade zlého počasia sa vám zíde vode odolná pláštenka s reflexnou potlačou.

Tá správna helma má zase dostatočný počet otvorov, aby prebytočné teplo mohlo unikať. U nás si môžete vybrať z rôznych tvarov a farieb. Naše helmy sadnú mužom, ženám aj tým najmenším, o ktorých sa bojíme najviac. Cyklistické rukavice oceníte nie len v zime, ale aj v lete. Vďaka penovej výstelke na dlani pomáhajú znižovať tlak na ruky a sú tvarované na čo najlepší úchop.

Postarajte sa o bezpečnosť svojho bicykla

Zámok na bicykli je rovnako dôležitý ako ten, ktorý máte na dverách bytu či garáže. My v Kellys myslíme aj na túto stránku cyklistiky. Preto v našej ponuke nájdete rôzne bezpečnostné zámky, od tých základných až po zámky s vysokou úrovňou bezpečnosti. Ľahko sa prenášajú a ich povrchová úprava zabráni poškodeniu kostry bicykla. Navyše u nás nájdete aj zámky na detský bicykel vo veselých farbách, ktoré tých najmladších cyklistov naučia postarať sa o bezpečnosť ich bicyklov.

Buďte viditeľní

Veľmi často zabúdame na to, že aj keď my ako cyklisti zbadáme auto hoci na pár kilometrov, pre šoférov nemusíme byť rovnako viditeľní. Preto by sme mali myslieť na dostatočnú zásobu reflexných prvkov, ktoré pomáhajú všetkým účastníkom cestnej premávky chrániť cyklistov. Reflexná sponka s LED diódami je odolná voči vode a v horších podmienkach pomôže každému cyklistovi zviditeľniť sa.

Pre naše ratolesti sú zase vhodné reflexné vesty. Zvyšujú ich bezpečnosť v nepriaznivých poveternostných podmienkach, majú dostatočne veľkú odrazovú plochu a u nás ich nájdete v rôznych veľkostiach a grafických prevedeniach. Deťom pri nosení neprekážajú a rodičia si môžu byť istí, že ich šoféri neprehliadnu.

Dívajte sa na svet bez obmedzení

Ak ste už objavili čaro elektrobicykla, určite viete, že svet okolo odrazu plynie veľmi rýchlo. Aby vám nič neuniklo. Vyberte si na www.kellysbike.com ľahké cyklistické okuliare s dokonale čistou optikou a vymeniteľnými sklami. Pre náročných máme aj okuliare so sférickými sklami, UV filtrom, s povrchovou úpravou proti roseniu, zahmlievaniu aj proti poškriabaniu.

Cyklo doplnky vám jazdu spríjemnia a vďaka nim môžete svoj elektrobicykel využívať na maximum. A o to predsa ide. Dostať sa ďalej, vidieť a zažiť viac.