Dámsky E-bike

DÁMSKY ELEKTROBICYKEL PRE ZAČIATOČNÍČKY: UROBTE VIAC PRE SVOJE ZDRAVIE

Možno je to tým, že nie všetky klasické alebo aj elektrobicykle spĺňajú požiadavky ženského tela na kvalitný bicykel. Aj preto sme sa my v Kellys Bicycles rozhodli tento fakt zmeniť. Dámsky elektrobicykel pre nás nie je len zmenšeninou toho pánskeho. Je prispôsobený žene, jej potrebám a jej unikátnemu štýlu. Našim cieľom bolo vytvoriť produkt, ktorý vás bude motivovať, ktorý vás nadchne a ku ktorému budete stále pristupovať ako k priateľovi.

Bezpečnosť na prvom mieste

Geometria rámu dámskych bicyklov Kellys je dokonale vyvážená. Jej srdcom je kvalitný motor Shimano, ktorý vďaka svojej polohe zabezpečí pohodlnú jazdu, jednoduchú manipuláciu s elektrobicyklom a tiež skvelú stabilitu. Presne z tohto dôvodu umiestňujeme motor do stredu rámu. Okrem lepšej polohy ťažiska je takto takmer neviditeľný, takže tajomstvo vášho úspechu môže ostať aspoň na čas skryté.

Začínate s výberom elektrobicykla?

Ak kupujete e-bike pre svoju polovičku, alebo ak sa ako žena rozhodujete pre kúpu elektrobicykla, radi vám s výberom poradímeNa trhu sa momentálne roztrhlo vrece s rôznymi typmi bicyklov, preto môže byť výber náročný. My vás veľmi radi zorientujeme vo všetkých číslach, hodnotách, výkonoch a pomôžeme vám nájsť ten správny e-bike, ktorý splní všetky vaše predstavy. Na čo sa vás opýtame? 

  • Aké skúsenosti s cyklistikou máte?
  • V akom teréne budete jazdiť?
  • Akú úroveň elektrickej asistencie požadujete?
  • Koľko chcete do elektrobicykla investovať?
  • Aká je vaša obľúbená farba?

Jana (28): Keď som sa konečne dokázala zorientovať vo všetkých označeniach a vysvetlila som Kellys, čo presne chcem dosiahnuť, kam sa s elektrobicyklom dostať a aký je môj rozpočet, vybrala som si celkom jednoducho. Určite by som odporúčala každému poradiť sa s profesionálom, ktorý dokáže komplikované veci vysvetliť „ľudskou rečou“.

Výhody pre vaše zdravie

Prvým krokom pri začatí akéhokoľvek cvičenia alebo športovej rutiny by malo byť pevné rozhodnutie, ktorým chcete vo svojom živote niečo zmeniť. No zároveň musíte nájsť šport, ktorý vás bude skutočne baviť. Elektrobicykel je skvelá voľba z viacerých dôvodov: 

  • Jazda je nenáročná
  • Kondíciu si zlepšujete postupne
  • Bicykel je štýlový
  • Kellys e-bike je prispôsobený špecifikám ženského tela

Elektrobicykel za vás neurobí všetku prácu. Aj keď jeho elektrický pohon vám uľahčí prechod cez kopce a na rovine vás poženie vzrušujúcou rýchlosťou, energiu si musíte vyrábať šliapaním do pedálov. Nie je to teda žiadny motocykel, na ktorom sa veziete bez pohybu. Jazda na elektrobicykli vás ale odmení. Svoje telo dobijete energiouzdoláte väčšie prevýšenia aj omnoho viac kilometrov. To jednoducho musíte vyskúšať.