Elektrobicykle

SKÚSENOSTI A RECENZIE

Elektrobicykle zažívajú v posledných niekoľkých rokoch obrovský boom. Veľkú obľúbenosť si získavajú medzi ekologicky orientovanými ľuďmi, ale aj medzi vyznávačmi adrenalínu a priaznivcami turistického bicyklovania. Výrazne urýchľujú presuny v čoraz viac preplnených mestských uliciach alebo pomáhajú pri zdolávaní horských stúpaní, či lesných cestičiek. V nasledujúcom článku Vám prinášame recenzie na elektrobicykle E-CARSON 50 a  TYGON 70.

E-CARSON je trekový aj všestranný bicykel

Recenzie elektrobicyklov štartujeme elektrobicyklom E-CARSON 50, ktorý odporúčame všetkým jazdcom, pretože tento elektrobicykel je ako stavaný na mestskú aj horskú cyklistiku. V meste aj mimo neho využijete kvalitný stredový motor SHIMANO STEPS E5000 naplno. Asistencia pohonu ponúka režimy, ktoré si volíte pomocou ovládača na riadidlách. Nechýba napríklad funkcia pre rýchlu chôdzu, ktorá umožňuje plynulé vedenie elektrobicykla vedľa Vás napríklad vtedy, ak stúpate do kopca alebo potrebujete zdolať piesok. Všetko si môžete nastaviť na  LCD displeji, kde taktiež môžete sledovať praktické informácie.

TYGON 70 – zaručuje kvalitu a výkon

Elektrobicykel TYGON 70 je pánsky horský elektrobicykel s hliníkovým rámom. O pohon sa stará elektromotor SHIMANO STEPS E8000, ktorý je umiestnený v strede elektrobicykla, kde je najoptimálnejšie miesto pre motor z pohľadu vyváženia a jazdných vlastností. KELLYS do tohto bicykla dodal aj 630 Wh batériu s kapacitou až 17,5 Ah. Vystačí si teda na celý deň jazdenia a objavovania. Na jedno nabitie dokážete zdolať až 120 kilometrov. Znamená to, že zažijete a uvidíte skutočne veľa. Navyše odpružená vidlica spolu s pohodlným sedlom poskytne komfortnú jazdu. O bezpečnosť sa starajú kotúčové hydraulické brzdy. Užijete si tak jazdu v teréne aj po spevnených cestách. Tento elektrobicykel sme cestovali v teréne, kde sme sa cítili skvele, no nestratil sa ani na cestách alebo cyklotrasách. Súčasťou výbavy je prehľadný LCD displej, bicykel je pripravený pre prípadnú montáž ďalších doplnkov.